ekoeko elktrična kolesa
  akumulator Domov akumulator O nas akumulator Povpraševanje      
Info tel. 041 691 450, bonajo@bonajo.si
pix
akumulator TABLIČNI RAČUNALNIKI akumulator PAMETNI TELEFONI
pix
akumulator O INTEX
pix
akumulator KJE KUPITI
 
električno kolo
 
   
  nagradna igra
   
   
   
   
   
 
Novice
 

Ljubljana, 18. december 2013

Tablica, ki ne pristaja na kompromise

Tablica INTEX EIGHT ima vse, kar imajo veliki

Podjetje INTEX Technologies predstavlja novo tablico, s katero bodo uporabniki dobili zmogljivo digitalno pomočnico, sposobno udobnega dela in obilo zabave. 8-palčna tablica INTEX EIGHT namreč v svojem tankem ohišju skriva štirijedrni procesor, obilo pomnilnika in se zna povezati tako v brezžična kot mobilna omrežja.

Slogan blagovne znamke INTEX Technologies se glasi »Demand more« oziroma »Zahtevaj več«, zato njeni izdelki na vsakem koraku izžarevajo veliko vrednost. Kljub cenovni dostopnosti namreč nudijo prav toliko zmogljivosti in funkcionalnosti kot konkurenčni izdelki, oziroma le-te na posameznih področjih celo presegajo.

V tej luči se predstavi tudi tablica INTEX EIGHT. Za marsikaterega uporabnika je velikost diagonale zaslona 8 palcev (20,3 cm) prav idealna mera, saj manj kot centimeter debela in vsega 420 gramov težka tablica nudi odlično uporabniško izkušnjo. Elegantno oblikovano tablico poganja štirijedrni procesor ARM Cortex-A7, nadgrajen z grafičnim procesorjem PowerVR SGX544. Gigabajt delovnega pomnilnika dopolnjuje 8 ali 16 GB prostora za hrambo podatkov, zmogljivost hrambe pa lahko uporabnik še razširi z vstavitvijo kartice micro SD ali micro SDHC (do 32 GB). Tablica ima nameščen operacijski sistem Android 4.2 ter vrsto prednameščenih aplikacij, vključno s pisarniško zbirko Office Suite. Na večprstni dotik občutljiv zaslon se pohvali z živobarvno matriko vrste IPS, ki po zaslugi vgrajene baterije zmore do štiri ure neprekinjenega predvajanja visokoločljivih video posnetkov, pri manj zahtevnem delu s tablico pa se avtonomija delovanja še poveča.

Poleg brezžične povezljivosti v omrežja WiFi ter povezave Bluetooth tablica INTEX EIGHT obvlada tudi povezovanje v mobilna omrežja, kar še pripomore k njeni mobilnosti pri rabi v zasebne ali poslovne namene. Družba INTEX bo prihodnji mesec pričela tudi s prodajo 9,7-palčne tablice, ki bo prav tako obvladala povezovanje v mobilna omrežja in hiter prenos podatkov po njih.
INTEX EIGHT, ki ima vse, kar imajo veliki, bo v Sloveniji naprodaj v začetku novega koledarskega leta, eden najboljših argumentov za nakup pa je brez dvoma tudi njena cena, ki bo znašala znaša 219,90 evra (z DDV).

Slovenski uvoznik in distributer, Bonajo d.o.o., bo tudi v prihodnje skrbel, da bodo svetovne tehnične novosti s področij pametnih telefonov in tablic, ki jih odlikujeta privlačno oblikovanje ter dostopna cena, čim prej prisotne tudi v Sloveniji.

www.intexmobile.si
www.intexuae.com

Kontakt za medije:
Bogdan Jordan
BONAJO storitve d.o.o.
Zaloška cesta 54, 1000 Ljubljana
e-pošta: bonajo@bonajo.si
telefon: 041 691 450

 
     
 
  INTEX Technologies je med velikimi proizvajalci pomemben udeleženec v svetu zabavne elektronike in sektorju tehnologije. Intex se s svojo zelo kvalitetno in uveljavljeno blagovno znamko ter prisotnostjo v več kot 63 državah,  uvršča na zemljevid kot distributer svetovnih razsežnosti na področju zabavne in potrošniške elektronike ter opreme. INTEX Technologies se uvršča v ISO 9001:2008 standardizirano podjetje in skrbi za trge v številnih državah in mestih po vsej jugovzhodni Aziji, GCC, Arabiji, Afriki, Latinski Ameriki, Evropi in CIS regiji.
---
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Če se z njihovo uporabo ne strinjate vas prosimo, da spletno stran zapustite.

 

 
 
kolesa na elektriko